svedab-8607

Svedab är en familjeägd redovisningsbyrå och vår verksamhet drivs i egen fastighet i centrala Sveg. Våra kunder finns över hela Härjedalen och även i mellansverige.

Svedab grundades 1982 av Sven-Olov och Eva Svensson som i dag har överlämnat ansvaret till döttrarna Cecilia och Sigrid. Sven-Olov jobbar kvar i bolaget och totalt är vi sex personer som arbetar på kontoret.

Svedab är medlem i Srf konsulternas förbund.

Vår affärsidé
Vår affärsidé ska vara att utföra redovisning, löneadministration, ekonomisk rådgivning samt skatterådgivning för mindre och medelstora företag.

Vi vänder oss till de kunder som värdesätter ett personligt engagemang. Vi ser ett stort mervärde i kundens förståelse för de tjänster vi utför, vilket medför en kvalitetssäkrande dialog mellan oss och kundföretaget.

Professionalism kontra ett avspänt förhållande i kundrelationer är för oss av yttersta vikt och har hittills genererat en stor kundtillströmning.

Cecilia Svensson, Svedab i Sveg AB

Cecilia Svensson

Auktoriserad redovisningskonsult

Historia
Vi har drivit konsultföretag inom redovisning under dryga 35 år, varför vi anser att förtroendekapitalet redan är byggt. Varför inte ta vara på den kunskapsbanken du också?

Genom en kombination av lång erfarenhet samt unga innovationskrafter inom företaget bedömer vi att vi på ett kvalitativt sätt ska kunna tillgodose marknadens behov av kvalificerade tjänster.

Genom ett långvarigt samarbete med våra referensgrupper/specialister/revisorer har vi byggt upp ett stort förtroende bland våra kunder. Kundrelaterade kontakter är och har varit ett signum för oss under alla år. Vår personliga service, erfarenhet och kunskap är argument nog för att anlita oss. Våra kundrelationer finns från Stockholm i söder till Härjedalsfjällen i norr. Vårt kontor som bemannas av auktoriserade redovisningskonsulter borgar för att servicen blir den du som kund förväntar dig.

Sigrid Isberg, Svedab i Sveg AB -

Sigrid Isberg

Redovisningskonsult och lönespecialist